
 

January 22, 2020 

QUESTIONS AND ANSWERS 

SET # 1  
 

TO : All Prospective Bidders  
FROM  : Navie Kaur, Contracts Administrator 
SUBJECT : Set #1 - Contract M19137 
Office Space & Cubicle Maintenance, Moving Services, & Furniture Systems Purchases  

 
Question 1: There is no reference to quoting moving only labor. Should we assume that the 
installers will perform all moving and installation labor? 
Answer 1:  All labor is treated the same as broken into the categories on Bid Form 1. All moving 
and installation labor is to be billed at one rate. 
 
Question 2: Can you address driver time? Is there drive time allowed, and if so, how much time 
is allocated? 
Answer 2: Driver time is to be incorporated into your overall labor rates. VTA does not authorize 
trip time. Please refer to Section 01 22 16 UNIT PRICE PAYMENTS 1.03 Billing Paragraph E. 

 

If you have any questions, please do not hesitate to contact me at (408)952-4125 

 

 

Sincerely, 

Navie Kaur 
Construction Contracts Administrator 


